lauantai 22. syyskuuta 2012

last weekend !!


perjantai aamu lähti käyntii kyseisellä aamupalalla, jonka olin itse valmistanut. yleensä en syä noin aamusin. eli siis omenakauratoskaa, vanilia kastiketta ja kahvia. omnom. sitte pääsin jatkamaan aamua kuvassa näkyvällä asulla. on niin ihanaa pukea päälle villapaita ja kaulaliina ja olla tuntematta kylmää. joka arkiaamu kiidän bussipysäkille odottelemaaan reetan kyytiä. usein oon kyllä odottamatta sillä oon aina myähässä siitä kyydistä. onneksi ei tarvi aamu bussiin keretä. :) sitte vaan rakkaaseen lahden yhteiskoulun lukioon. !

silloin lukujärjestykseen kuului maantietoa, musaa, enkkua ja liikuntaa. viikko sitten perjantaina meillä oli koulussa nälkäpäivä. se tarkoitti perunavelliä syämiseksi, sillä se on halpaa. jokaisesta syädystä annoksesta lahjoitettiiin rahaa hyväntekeväisyyteen. myäs luokissa kiersi oppilaskuntalaisia, jotka keräsivät rahaa. nolona en antanut mitäään, kun käteistä ei sattunut olemaan mukana. perunavellin maku ei ollut mieluinen joten  kaupasta tarttui mukaan herkkuja reetan kaa.

jäljelle jäi koulussa enäää koululiikuntaaa. minä ja jassi muisteltiin että oli futista, mutta lajina olikin yleisurheilu. mulla oli onneksi lenkkarit nappisten lisäksi, mutta jassi parka loikki aitoja ne jalassa. :D koulun jälkeee lähettiiin ihanalle jassille, jota niin kovasti rakastan. myäs emmu oli mukana. :)

jassilta suunnattiiin treeneihin. käytiin vielä mummolassa äitin kaa ennen kotiiin menoa. toi hauvveli on tosi vanha ja sairas. se on ihan sika sulkku pappakoira :) ploah. alko sitte sataa kotimatkalla...

Sitte ku kotii tultiii oli pakko saada terapiaaa ja mikäs sen parempaa ku weheartit. en tajua mistä noita mun follaajiii sinne pompahteleee. tällä hetkellä on jo yli 100 !!! THANK YOU !! that's so cool. viikko sitte oli vielä ton verran ku kuvassa. no sitte suuntasinki sateisessa myrskyssä reetalle, josta suuntasimme saralle. perustytsyjen ilta oli kyseessä, sipsiä, telkkaria, elokuvia, ruokaa, karkkia, limua, jutusteluja, itkuja ja nauruja. oli kivaa nähä saraa taas pitkästä aikaaa.

Sitte lauantaina tytsyt lähti kaupunkiii. siellä reetta ja sara halus picnicistä ruokaa. ite oon fädäri ja otin mäggäri ruokaa. :D kahville oli pakko mennä, paras latte lahesta tulee ciao cafeesta toi oli oikeeesti hyvää. :)

Aada oli myäs mukana kahveella kaupungissa. sitte illalla kaikki ruoka oli menny ni tein sit ihtelleni kanasalaatin. hah. oli namia. teen aina ite noi crutongit. ne on parempia ku kaupan. se oli hyvävvääää.... sitte sunnnuntaihin kuului paljon melinan ja reetan kanssa oloa. käytiii kuvailemassa, mutta ihan muista jutuista en kuvaillut sinä päivänä.

anteeks ku en muokanu kuvia, mutta tossa mun viimeviikonloppu olkaaa hyvät. hope u like it !!

6 kommenttia:

 1. Harrastaks fudista! ja jos nii missä seuras ja ikäluokas :--D ja oon sun follaajas weheartit:issa!

  VastaaPoista
 2. jooo harrastelen lahessa fc reippaaassa b-tytsyis!!:) voi ihanaa kiitti ! :-)

  VastaaPoista
 3. tosi kiva blogi sulla! jään seurailee ja saatan liittyä lukijaksi :)

  http://katja-emiliatakespics.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. oiku ootte kauniita tyttöjä :-) mistä toi vikan kuvan vpunanen villapaita on? aivan ihana :)

  VastaaPoista
 5. nina - kiitoskitos:-) toi mun paita on H&M:stä :))

  VastaaPoista

kiitos kommentista<3