tiistai 4. syyskuuta 2012

never regret something that once made you smile

Moikka !  Olipa ihan lämpönen päivä pitkästä aikaa.Tässä siis asupostausta (ja vähän muitakin kun asukuvia) teille taas, en jaksanu enää nimetä tätä todays outfit neloseks vaan palasin taas näihin elämänohje otsikoihin :-D Ostin vihdoin noi dr denimit joista oon pitkään haaveillu ja joita ihan kaikki on kehunu, noi istuu ihan täydellisesti ja ei venähdä silleen et yhen käyttöpäivän jälkeen ois ihan löllöt, suosittelen kyllä kaikille hyvin istuvia farkkuja epätoivoisesti etsiville ! Haha käytän noita varmaan jokapäivä tästä eteenpäin, on noi niiin ihanat. :) 
Blouse:Only Jeans:Dr Demin high waist 
Name neckless:Hand made in Greece
Upper shoes:Din Sko Lower Shoes:Converse All Star
Shirt:H&M Pants:H&M Bag:Gina Tricot Sunglasses:Ray Ban 
Watch:Jet Set Bracelet:Nomination
Neckless:H&M
 Toi otsikko "never regret something that once made you smile" on muutes niin totta, oon tässä elämässä sen verran monta kertaa todennu että mitään ei pidä katua, eihän tehtyä kuitenkaan saa tekemättömäksi ! Viikonloppuna oli taiteiden yö täällä meillä Lahessa ja meillä oli loppujen lopuks ihan hirmu kivaa, paljon ihania kavereita ja jälleen uusia tuttavuuksia:-) Tää kouluki alkaa nyt jo sujua alkujärkytyksen jälkeen ihan melko sujuvasti ja kaikki muutenkin ihan hyvin ! Voisin vaikkapa huomenna postata teille lisää noita junaratakuvia mitä pariviikkoa sitte otettiin ja viikonloppuna mulla onkin sitten synttärit.
 I think it's time to smile again :)

4 kommenttia:

 1. kiva postaus taas :) !! heei mistäs ostit noi dr deminit ja paljon makso ? ku oon kans ite miettiny pitkää et ostaisin, ni tiiätkö myydäänkö niitä siel lahen saint louis storessa :-) ? kiitti,jos vastaat !

  VastaaPoista
 2. anonyymi - kiitti:-) noi makso 45 e ja juu saint louis storesta noita myydään montaa väriä ja mallia:) suosittelen kyllä ostamaan ei toi hinta kovin paha oo !

  VastaaPoista
 3. olettepas kauniita ja niiinkiva blogi teillä!<3 eksyin tänne vasta äskön ja luulin alkusi että ootte kaksoset, niin samannäköisiä:D ja saitte yhden lukijan lisää:)

  www.diaryofhenna.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Henna - haha voi kiitos ihanasta kommentista <3 kiva kun liityit lukijaksi:)

  VastaaPoista

kiitos kommentista<3