keskiviikko 17. lokakuuta 2012

let the rain wash away, all the pain of yesterday

DSC_0527
DSC_0699 DSC_0668 DSC_0639 DSC_0621 DSC_0534 DSC_0518 kivakiva1 Täällä blogin puolella mäkin taas moi:) Viimeset kaks päivää koulua ja sitten koittaa se kauan odotettu syysloma minkä mä viettelen Turkissa. Oon niin odottanu sitä reissua, sääennustuksia katon ainaki kahen tunnin välein ja ne ei oo nyt oikein lupaavia mut ehkä ne siitä paranee.. Mun kouluun keskittyminen on ihan nollissa, en jaksa tehä enää yhtään mitään tunneilla ja läksytkin jää liian usein tekemättä. En tiiä, ehkä se johtuu tästä syksystä kun on satanu varmaa 50 päivää putkeen. Ois kiva kuvailla tosi paljon enemmän, mutta luontoäiti ei sitä oikein mahdollista.. Mulla on huomenna espanjan verbikoe ja en usko että selviän siitä. En tajunnu että espanja on noin vaikee kieli opiskella, Serranon perheessä se vaikutti niin helpolta :D Yritän vielä keretä kirjottelemaan ennen lähtöä sinne Turkkiin, mutta jos en kerkee niin onneks teillä on ihana Maija joka varmasti postailee sen viikon aikana :)

5 kommenttia:

 1. emmi ja viivi - nää kuvat on otettu nikon d5100 ja objektiivina AF-S nikkor 50mm 1:1,4 G :)

  VastaaPoista
 2. Miten saatte noi kuvien välit noi pieneks? Oon itekki yrittäny mut ei oikei onnistu.. Ihania kuvia taas! :))

  pihallakuinperunamuussi.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Elisa -en oo ihan varma mut kokeile muuttaa sun tekstin malli erilaiseks, esim. ku meillä on toi picture window. Tai sitte lataat ne kuvat flicrin kautta:)

  VastaaPoista
 4. Toi panneri on aivan ihana!<3 ja muutenki ootte kauniita.käykää tietty kurkkaan munki blogi ja liittykää toki lukiaks jos kiinnostaa:)http://sekasinoncom.blogspot.fi/

  VastaaPoista

kiitos kommentista<3