perjantai 12. lokakuuta 2012

you look a lot like my next boyfriend

tässä vähän viimeviikon tunnelmia. LAUANTAI oli tosi hyvä päivä. oon nyt niin onnellinen. toivon et tää kestää, mut ikinä ei voi tietää mitä tulee vastaa. rakastan tätä hetkeä, joka saa mut ajattelemaan sitä kaikkea mitä mulla nyt on. mulla on oikeastaan aika paljon nyt. saan rakkautta niin paljon et toivon et annan sitä takaisin yhtä paljon. rakastan reettaaa, jassia, oskia, ystäviäni, teitä lukijoia jotka jaksatte ahkerasti tätä lueskella. rakastan myäs äitiäni, isääni ja sisaruksiani. rakkautta riittää myäs koiraani, joka sattuu joskus olemaan tosi tosi ärsyttävä. rakastan myäs musiikkia ja juhlimista. haluaisin myäs kertoa että vaikka olen muuttunut paljon. olen silti tääällä. en haluaisi muuttua erilaiseksi. sellaiseksi mistä ystäväni eivät pidä, koska haluan saada rakkautta lisää ja lisää jatkossakin. ootte kaikki ihania !! :)

9 kommenttia:

 1. hei ööö kiva toi tokavika kuva :DDDDDD hyi hhelevetti

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! (:

  Rakkaus on niin mahtava asia! <3

  VastaaPoista
 3. Ihana banneri ja muutenkin kiva blogi <3

  http://ilonajuliafashion.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. lilli - mitä just ihana pus ! ;) <3
  maria - aww kiitos JA TIIIÄN ! :)
  ilonajajuuli - kiitosta ! :)

  VastaaPoista
 5. Tää teijän blogi on super ihana!saa iana hyvälle tuulelle!ja teijän kuvat on upeit:)Onko toi lakka ihan mattamustaa?:O

  http://nookkulandia.blogspot.fi/
  Saa laitaa kommenttii!

  VastaaPoista
 6. oi ihanaa kiiitti !! :) se on sellasta "top coat" juttuuu eli siis voi laittaa minkä väristä vaan alle ja sitte tota päälle ni saa sellasta mattaaa. TOIMIII. kannattaa ostaa. ei maksa ku about 3 e hm:ssä ! :)

  VastaaPoista
 7. lauri - niiin olet !!! :)
  REETTA SIIIS ÄLÄ <3

  VastaaPoista

kiitos kommentista<3