lauantai 10. marraskuuta 2012

you are going to die anyway

tänää oli täykkäri päivä kuvaussessioille. oli aivan täydellinen perjantai. oli ihanaa ku aurinko paisto aamulla ku heräsin mun kaverilta lahesta lanun aukiolta. ku ovesta astuttii ulos matkalla kouluu oli pieni pakkanen piristävä. ei ollut siis liian kylmä. koulussa oli kivaa vikalla tunnilla liikassa ku oli aerobicia. illa vietin oman kullan kainalossa katsellen elokuvaa ja syämällä ben&jerryssiä ja makuunin karkkeja. huhhuh . nyt on tuhti olo. meinasin nukahtaa sinne mutta tulin kuitenki yäksi kotiin ja täällä kirjoittelen ja kello on jo yli yksi. aattelin tehä ehkä lähiaikoina puhelinpostauksen koska siellä on paljon kuvia näistä mun päivistä tiivistettynä ja puhelinkuvat ketoo enemmän ku nää kameralla otetut kuvat. hui koeviiikko lähestyy. ois kiva vielä päästä juhlimaan ennen sitä luku-urakkaa, mutta saa nähä minkälaiset on fiilikset... ja mua jäi ihan kauheesti harmittamaan ku en hommannu noita swedish house mafian tikettejä. ois ollu kiva päästä joulukuus vähä fiilistelemää parasta musiikkia. ! :)

18 kommenttia:

 1. ootte kaikki niin nättejä! :) mäki oisin halunnu sinne swedish house mafian keikalle mut ei oikee ollu rahaa ja sit se vähä jäi:(

  http://iidajanina.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Janina p - mulla sama noitten lippujen kaa ku ei oikee äipältä viittiny kinuu rahaa nii sit se vähä jäi. Harmi viel ku ne eroo... :(

  VastaaPoista
 3. ootte iha supernättejä! toi on iha hullun upee kuva susta maija toi eka! mietin vaa et millä kameralla kuvailette ku noi on nii tarkka laatusia ?

  VastaaPoista
 4. kiva blogi teil ! :)

  http://hannajjulia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ano-kiitti kauhiasti ! :) molemmat kuvaillaa kameroilla. mulla on nikonin d3100 ja reetalla d5100, reetalla on objektiivi missä saa aukkoo tosi suureks ja kuvat on tarkkoja. objektiivi on mullekki jo ihan rakkausobjektiivi. harkitsen itekki sen tyylisen ostamista. :)

  hanna-kiittii ! :)

  VastaaPoista
 6. Oot sie jonkunkans yhessä :)? ps. tää blogi on ihana tykkään tosi paljon !! ja nois kuvis ootte niin kauniita kaikki :)

  VastaaPoista
 7. no siis en varsinaisesti. mutta kyllä mulla yks kultanen mies on, jonka kans voisin viettää vieläki enemmän aikaa :) hih. kiitos !

  VastaaPoista
 8. okei, voiku ihanaa :)

  VastaaPoista
 9. Hei taisin ostaa just ton saman glitterneuleen, love it! :D Tosi nättejä kuvia taas :)

  http://www.ellataimi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. hahah. no mut se on ihana. voisin käyttää joka päivä :DD hihii kiitosta ! :)

  VastaaPoista
 11. Aivan ihana blogi! :-) oot tosi kaunis! <3

  http://aade--foreveralone.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. Ihana nähdä marraskuussa näin aurinkoisia kuvia :)

  VastaaPoista
 13. Upeita kuvia ♥

  http://www.josku-neverstopdreaming.blogspot.com

  VastaaPoista

kiitos kommentista<3