perjantai 14. joulukuuta 2012

12.12.12!!!

For a dinner

Nyt tässä jotain asua, millä alottelin tekemään näitä kollaseja tuolla missä monet muutkin bloggaajat tekevät. Asu sisältää runsaasti mustaa, mutta valkoista keventämään synkkyyttä. ei haittaisin, vaikka koko asu olisi mustavalkeaa, sillä musta on tyylikäs ja valkoinen sen rinnalla todella siistiltä. Koruja ei kannata jättää kaappiin sillä se tekee asusta entistä hienostuneemman. Älä kuitenkaan liioittele ja laita korokenkiä, jottet näytä liian tälläytyneeltä. Laita suht itsellesi normaalimeikki tai lisää vain vähän huulipunaa tai -kiiltoa.

Illallisasusta tein sen takia, koska minut kulta vei syämään 12.12.12.  Olin hieman yllättynyt tästä "keskellä viikkoa syämään?" -jutusta ja vielä enemmän siitä että kultani halusi välttämättä tällä kertaa tarjota. Mikäs sen ihanempaa kuin mennä ravintolaan sellaisena päivänä, jonka ajattelee ehkä olevan se jonka muistaa ehkä loppuelämän? Jännitti ajatus siitä että ehkä en olisikaan sinkku enää huomenna. Oikeassahan mä olin ja tärinä käsissä ei tahtonut loppua kun kuuli sanat "rakastan sua..." sellaiselta poitsulta, jonka kainaloon haluaisi käpertyä joka päivä, jonka kanssa ben&jerry maistuu parhaimmalta ja joka saa itsensä tuntemaan kauniiksi, vaikka itsetunto ei olisikaan tämän osa-alueen kohdalla parhaimmillaan. Rakastan tätä kyseistä miestä. Ton päivän tuun muistamaan pitkään tulevaisuuteen. Kaikkein hassuinta on että ystäväni alkoi seurustelemaan tismalleen samana päivänä. Nyt lähden kuitenkin tytsyjen kaa viettää leffailtaa. Viettäkää kiva friday. :)

6 kommenttia:

 1. syämään kirjotetaan syömään, ja miestä kirjotetään miestä. ärsyttää tommonen..

  btw kiva annika o:n matkiminen tossa asukollaasissa!

  VastaaPoista
 2. sori mun konees ei toimi toi kyseinen näppäin ! ja otin kyllä inspiraatiota annikan blogista. se on mun yks lemppareista color stripen ohella !:)
  jos mun kirjoittamis tapa häiritsee niin kukaan ei pakota lukemaan !

  VastaaPoista
 3. aaws onnee muru teille ylipaljon <3
  nähää joku päivä oikeesti AJAN kans! ja joulun jälkee tuut hotarille :*

  martsu

  VastaaPoista
 4. Kiitti kulta! <3 ja nii sitte ku alotan ni nähää viel useemmin!!! ;):*

  VastaaPoista
 5. ihana toi valkoinen paita tos kollaasis ! Mistä se on?:) ja tykkään tosi paljon teijjän blogista !!

  VastaaPoista
 6. ihana toi valkonen paita kollasiis ! mistä toi on ? :) ja tykkään tosi paljon teijjän blogist !!

  VastaaPoista

kiitos kommentista<3