torstai 3. tammikuuta 2013

Dag i Helsingfors
Tää on nyt tän vuoden eka postaus. Toivon et ollaa Reetan kaa kehitytty bloggaajina teijän silmissäkin. Kuitenkin eilen olin miekkoseni kanssa Helsingissä shoppailemassa. Mukaan tarttui kaikkea tarpeellista. Ei kuitenkaan tullut sellasta "tää on pakko saada!!" -reaktiota... Ostin kengät Dinskosta, mustat farkut Carlingsista, kauluspaidan Zarasta ja pitsityylisen paidan Bikbokista. Parhain ostos on varmaan noi kengät, vaikka ne ei oo yhtää sellaset ku aattelin ostaa ni silti rakastan niitä. Farkut oli järkevä ostos, koska en sortunut ostamaan taas Dr. denimeitä vaan now and thenin farkut ... Ne ainaki kestää pidempään ku kaks viikkoa. Toi päivä oli ihana. Se huipentu tuttuun ja turvalliseen Lahden Amarilloon sen 8h shoppailun jälkeen. Huhhuh. Tosin Monkin unohdin kiertää.... Se jää sit enskertaa. Nyt rupean laittaa kirpparikamoja. Sunnuntaista lähtien kannattaa käydä kerran Lahden Lanttilassa vilkaisemassa pöytää nro 128. :-)

ps. Vihdoin ja viimein oon ehkä saanut selville blogin, jota seuraan eniten ! Se on kirjoitettu tosin norjaksi, mutta koska kieli muistuttaa paljon ruotsia, siitä ymmärtää hyvin... kyseiseen blogiin tästä. seuraan Annika-o:ta melkein yhtä ahkerasti, mutta tuota tytsyä seuraan niin wiihartitissa ja instagramissakin... 

12 kommenttia:

 1. Noh, kehittymisen varaa ainakin vielä on... Voisitte ruveta panostamaan oikeakielisyyteen. Isot alkukirjaimet oikeissa paikoissa (eli erisnimissä, kuten kavereiden, kauppojen, blogien, raflojen, maiden, kaupunkien yms. nimissä, että virkkeiden alussa) ja sanojen oikeaoppinen taivutus ovat ehkä pieniä asioita, mutta nostavat blogin tasoa huomattavasti (ja luovat mielekkäämmän lukukokemuksen). Lauseiden rakenteesta ja turhien pikkusanojen käytöstä en ala edes sanomaan mitään, mutta noi kaksi pienen pientä asiaa on hyvin helppo tehdä jatkossa toisin :-) Ota tämä rakentavana palautteena, sitä se nimenomaan on negatiivisen mussuttamisen sijaan - sillä selkeästi kuitenkin välität(te) lukijoiden mielipiteistä, kun postauksessakin asiaan viitataan.

  VastaaPoista
 2. Etkö siis tykkää niistä Dr.Denimeistä? Ite en oo vielä ostanu niitä mut oon kuullu vaan kaikkee hyvää niistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dr. Denimit on mielestäni yliarvostettuja. Olen omistanut kahdet ja molemmat ovat alkaneet mennä rikki saumoista kahdessa viikossa. Väriä lähtee ensimmäisessä pesussa sen verran, että ne näyttävät ainakin puolivuotta vanhoilta. Mustat denimit ovat ehkä pahimmat. Minulle riitti nuo kahdet rikki menneet _leggingsit_. Toiset eivät tosin ole vielä käyttökelvottomat. Minusta tuntuu, että olen kuitenkin ainut, joka on pettynyt näihin kyseisiin pöksyihin. Ehkä ne yhdet on pakko kokeilla ja sitten päättää onko ne parhaat housut itselleen. Ne on kuitenkin mukavimmat ja parhaiten istuvat housut ikinä. :-)

   Poista
 3. Joo hei katon aina tän blogin kuvat ku en kestä noita kirjotisvirheitä! Kuvat on kivoi...

  VastaaPoista
 4. anonyymi 2 - anteeksi, taisi itselläsikin tulla pieni ''kirjotisvirhe'' XD

  ps. voisiko kaikki äidinkielen opettajat painua helvettiin tästä blogista kiitos.

  VastaaPoista
 5. MITÄ VITTUA TOI ANO TULEE TÄNNE PÄTEE JOSTAIN NIMIEN ISOISTA ALKUKIRJAIMISTA MITÄ HELVETIN VÄLIÄ SILLÄ ON ANTEEKS NYT VAA !XDDDD

  VastaaPoista
 6. ano - kiitos ihanaa että joku edes ymmärtää että tää ei oo mikään äidinkielen oikeinkirjoitus kielioppisääntö blogi vaan kirjotetaan ihan silleen kun itsestä hyvältä tuntuu :)

  VastaaPoista
 7. Mun mielestä ekan anon palaute oli ihan asiallista. Eihän ne isot kirjaimet tekstin ymmärrettävyyteen kauheasti vaikuta, mut tosiaan nostaa vähän sitä tasoa. :)

  Mut jos tuntuu, että ei halua muuttaa asioita niin ei tarvi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luen monia blogeja ja minulta ei puutu edes paljon isoja kirjaimia. Kirjoitan asiallisemmin tänne kuin esimerkiksi kavereille facen chatissä. Ymmärrän kuitenkin, jos asia häiritsee. En ole kuitenkaan aloittamassa kirjoittamaan tänne, kuten äidinkielen kirjoitelmiin tai lehteen. Olen äikän openkin mielestä hyvä kirjoittaja. En halua ehkä täällä kirjoittaa niin asiallisesti kuin pystyisin. Isot alkukirjaimet voin muuttaa. Ehkä se johtuu siitä, että luen paljon ihania blogi ajatuksia, joissa on isot alkukirjaimet unohtuneet ja se ei minua haittaa ollenkaan. Tekstin sisältö on tärkein. Miten ajatukset siirtää tekstin sisälle yhdeksi kokonaisuudeksi. Kiitos kaikkien palautteesta. Naurettavaa oli vaan lukea näitä, mutta sain ainakin nauraa. Kyseiset kommentit ovat rakentavia ja tarpeellisia :-)

   Poista
 8. Asiahan on ainakin omasta mielestäni niin, että kyllähän isot alkukirjaimet nyt on ihan vähintä, mitkä vois laittaa oikein! Ei blogi tekstin tietenkään ole tarkoitus olla äikänessee, mutta lukekaapa itse jotain vanhoja tekstejänne ja miettikää tulisko tekstistä ehkä hitusen parempi jos kieltä vähän miettisi. Ja onhan tää periaatteessa naurettava asia, mistä valitetaan, mutta jos kerran haluatte kehittyä ja olette omasta mielestänne kehittyneet niin asiasta voi olla montaa mieltä. Enkä haluu, että otatte itteenne vaan ottakaa palaute aina rakentavana. Oon mä huonompaaki tekstiä lukenu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palautteet on otettu vastaan ja ymmärretty. Kitinä voi loppua. Kirjotan blogii vain ja ainoastaan itseni takia.

   Poista

kiitos kommentista<3