lauantai 20. huhtikuuta 2013

happiness is a state of mind


DSC_0447 DSC_0456 DSC_0509 DSC_0470 hapy112 happy2 happy3 happy Tänään oli ihana äiti-tytär päivä. Käytiin ihanan äidin kanssa katsomassa Hair-musikaali ja syömässä sen jälkeen taivaanrannassa ihan taivaallisen hyvää ruokaa. Sitten illemmalla käytiin nappaamassa parit kuvat teille aina yhtä upean Maikkelin kanssa. :) Nyt viettelen koti-iltaa ja mulla on hirmu onnellinen olo, vaikkakin ilman kunnon syytä. Aamulla päätin herätessä olla onnellinen ja se ajatus on kantanut tän koko päivän ja hymy on pysynyt huulilla. Aurinko paistaa ja tuntuu keväältä, ehkä sekin on syy tälle positiivisuudelle. Yhtäkään päivää ei saisi viettää ilman positiivisia ajatuksia. Kaikki syyllistyy negatiivisuuteen joskus, mutta miksi ajatella aina asioiden huonoja puolia, kun voi miettiä mikä kaikki onkaan hyvin elämässä?

'' so keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life is a beautiful thing and there's so much to smile about ''  -Marilyn Monroe

12 kommenttia:

 1. ihania kuvia ja ootte upeita !!! :)

  VastaaPoista
 2. ootte upeita ! mistä toi maijan paita on, se on huippu kiva ?(:

  VastaaPoista
 3. reetta mistä toi sun paita on :)? ihania kuvia taas kerran <3!

  VastaaPoista
 4. tää teidän blogi on kyllä superkiva!! :> ulkoasu on kivan selkee ymym:)

  martina-eriika.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Ootko Reetta harkinnu oman blogin pitämistä? Ois kiva lukee sun tekstejä enemmän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva et mun tekstit miellyttää, mut kyl mä haluun tätä maijan kaa jatkaa ja ihan saman verran mä julkasisin omaan blogiini tekstejä kuin tännekkin joten määrä ei sillai lisääntyis :) mun mielestä on kiva että tää on meijän yhteinen kun tehään niin paljon kuitenkin kaikkea yhessä :)

   Poista
 6. ihanan pirtsakoita kuvia ja kivanoloinen blogi! :)

  VastaaPoista

kiitos kommentista<3