tiistai 23. huhtikuuta 2013

toffee jäätelö ja toffee koira

Nää kuvat on tämmösiä suoraan instasta - kokoa tietysti muutettu, mutta laatu on mitä on. Jos ette vielä mun nimimerkkiä tiiä, mut löytää kirjoittamalla sinne hakuun (tai klikkaamalla tosta >) maijaviola!

Aurinko, tuuli, sade, kevät, sänky ja 120x200, kallenalle, kiireinen aikataulu, ćiaon toffeejäätelö, anonyymien 'kritiikki' jota ei voi kirjoittaa omalla nimellä, shortsien sovittaminen tylsistyneenä, kesästä unelmoiminen, 38 ja 132 päivää, kamuleitten synttäreitä, hyvää ruokaa, salikortitta liikkumista, aamulenkit, vanhoja ystäviä ja tytöt, itkua ilosta ja surusta, allergia aivastuksia ja tukkoinen nenä, rutiiniin kyllästymistä, aina samaa mieltä olevien ihmisten ärsyttävä olemassaolo, vielä kerran aurinko, ekat kukkaset, äitin kanssa oleilu sekä koiranomistaja joka vetää laiskaa makaavaa toffeen väristä isoa koiraa perässääään jotta joskus päästäisiin kotiin.

4 kommenttia:

 1. maija älä välitä noista säälittävistä anoista jotka haukkuu sua millää tavalla ! joku asiallinen kritiikki on ihan hyväksyttävää mut tulla arvostelemaan sua tyttöystävänä josta ne ei tiiä mitään niin .. mut ihanaa ku ootte ruvennu postailemaan useemmin <3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on niin totta. Ei pitäiskää välittää, mutta ku jotkut kommentit ei ees liity blogiin tai siihen mitä täältä löytyy mitenkään vaa arvostellaan mua ihmisenä. Kritiikki on yleensä asiallista, jos sen pystyy omalla nimellä sanoa hyvän oman tunnon kanssa ei loukkaavasti ja vittuilematta. :) sillon mä kestän sen. Kritiikilläki on oma osansa. Kiva et tykkäät! Mä ainaki koitan postaa koko ajan vaa useemmin :)

   Poista
 2. Pakko sanoo kans tohon anonyymi juttuu et on tosi lapsellista tulla valittamaan tänne sun ihmissuhde asioista ihan ku tietäisi paremmin niistä ku sinä. Vois muutenkin kunnioittaa toisen yksityisyyttä eikä blogii kommentoida jtn tollasta. Ja toi kritiikki juttu... ei voi ajatella et voi sanoa mitä vaa ja loukata muita ja sit vaa sanoo et "no
  etkö kestä kritiikkiä"! Tää blogi on mahtava ja yks mun suosikeista, keep going girls ja paljon voimia sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua ihana kommentti! Oon niin samaa mieltä. Kiitos! :-) Loit mun ajatukset sanoiksi! Vielä siistimpää kuulla että meijän blogi on yks suosikeista! Thank u very much! :)

   Poista

kiitos kommentista<3