keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Siskon kaapista

Maximekko rakkaus, yolomaija ja juhannuskukat. Saunotaan, uidaan, saunotaan ja uidaan. Joskus tuntuu, että on ihastunut pikkuriikkisen johonkin, ketä ei ikinä voi uskoa saavansa, joka on pilke silmäkulmassa ja joka saa sut tuntemaan kylmiä väreitä ja hymyilemään, vaikket tunne henkilöä. Mummelit sanoo, etten mä oo kokenut, oon vielä nuori, en tiedä mistään mitään, mut hei kyl mä tiiän ja mä oon kokenut hemmetin paljon (tietenkin vielä 100 kertaa enemmän on edessä) Mutta hei mähän se koen tässä elämäni parasta aikaa ja elämä edessä - niimpä, ja mä aion todellakin nauttia siitä. Mä haluun valvoa kesäöitä niin, että silmät sulkeutuu pakolla. Haluan kesäromanssin, joka kestäää niin kauan ku on kestävinään. Mä haluan mun kameraan uuden objektiivin ja nukahtaa rippumattoon sun kaa.Mä haluan. Mä haluan sut. En tosin tiedä haluanko huomenna tai puolen vuoden päästä. En tiiä onko mahollista päästä sun kainaloon vai onko se vaa tähti taivaalla, mut voi herranjestas tunnen itteni taas pieneks tytön tylleröks joka on salaa ihastunut ja haluaa antaa pusuja vaikka sata sulle, muttei usko sen ikinä olevan mahdollista. Mä en välitä, vaikka oonki nolo pikku tytöntyllerö omien tunteitteni kanssa, mutta se saa mut hihittämään, tuntemaan onnen ja hyppimään mun sängyllä onnesta. Se on yolomaija. Hihityttää ees se sana.
Siskon kaapistahan toi mekko mun päälle pääsi. Maxia oon koittanu ettiä, mut en tulisi sitä niin paljon käyttämään ni tää vaikutti kivalta. Salaa mä aina siellä hiippailen ja otan pari vaatetta, kunnes rakas systeri tulee rageemaan mulle, että missä sen vaatteet on. Totean vain, että "missäs se ja se ja se mun kaapista on". Se aina auttaa, koska Outi aina vaa nappaa ne vaatteet ja toteaa "kysy ens kerralla lupa".
Mua jänskättää juhannuksen tuomat kujeet. Aion lähteä 20 km:n päähän, mutta kyytiä ei ole. Pitäisikö mennä    pyörällä vai peukulla vai mopiksella...? Apua...  Saa nähä, että heitetäänkö mut tällä kertaa järveen, koska luvassa on saunomista ja uimista. Kotiin ois yön pikkutunteina päästävä ja kyyti on avoinna, joten jos joku jostain kumman syystä on ajokunnossa juhannuksena niin voi ottaa yhteyttä minuun. :)
Viettäkää kiva juhannus. :* _rauhassa_ sitten!

P.s. "we can still be friends" ... Mä vaa vastaan, että "HAH HAH HAH" 
are u stupid or something?

8 kommenttia:

 1. Ihana mekko! Ootte kyl hurjan kauniita :)

  VastaaPoista
 2. ootte tyttöset niin ihania ♥

  VastaaPoista
 3. haha, täällä joku on töissä koko juhannuksen, eli aika rauhallisissa meiningeissä mennään.. Pidä hauska juhannus, ja älyttömän upeita kuvia taas vaihteeksi :) Hah, jos asuisin yhtään lähempänä voisin jopa mopolla lähteä kyyditsemään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kauhea! ONKS TOI EES LAILLISTA PITÄÄ IHMISTÄ TÖISSÄ SILLON??!?!?!? ainaki saat toivottavasti tuplapalkan. :) mä pidän! Harmi ku et päässy kyyditsemää... Hyvää juhannusta sulle - vaikka sitä rauhallista juhannusta sitten !:)

   Poista
 4. Mist noi valkoset pitsishortsit on? :D ja ihana mekko ja blogi! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ginasta vähän aikaa sitten ostettu :) KIITOOS:)

   Poista

kiitos kommentista<3