torstai 6. kesäkuuta 2013

sommartiden

Kesä ja ei huolta mistään. Jätskiä kavereitten kanssa, paahtava aurinko, päiväunet pihakeinussa ja uimaranta.  Ihanaa kun ei tarvitse stressata! Huippukivat mökkipippalot isolla porukalla päättäreinä, joista jäi ainakin sata hyttysenpistoa ja tietysti tosi hyvät muistot. Vähän rusketusta jo pinnassa. Enää muutama viikko juhannukseen, heti sen jälkeen Espanjaan viikoksi ja sitten Summer up. Tää kesä tuntuu niin hyvältä. 
PicMonkey Collagefeokpdssas

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. EN oikeestaa melkee ikinä, toi kuva on läpällä

   Poista
 2. tuo tupakkakuva on oikeesti jotai nii noloa. oon tykänny tästä blogista iha hirveesti ja nyt teijjän, taino sun taso laski mun silmissä iha kauheesti. vaikka polttaa ni onko niitä kuvia pakko tänne lisäillä.. huoh

  VastaaPoista
 3. poistin koko kuvan, se oli ihan vaan läpällä. älä huoli, en polta lähes ikinä. Toivoisin vaan että kaikkea ei aina tarvisi ottaa niin vakavasti, tää on vaan lifestyle blogi eikä mitään sen enempää :)

  VastaaPoista
 4. Ihana sä tossa viimesessä kuvassa :o Ihan uskomattoman upea! Ja who cares elät elämääs vaan just niinku haluut ja just kiva et jaat mahollisimman paljon ''rehellisesti'' täälä blogissa elämästäs, ei kaikkee tarvii aina sensuroida:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos ihana :) JUST NÄIN, aina täälä blogimaailmassa jotain tekee väärin ja aina tulee jostain sanomista enkä mä jaksa ainakaa enää välittää, ne lukee keitä kiinnostaa :)

   Poista
 5. Oot niiin nätti ! :) Mistä toi oranssi/korallinvärinen paita on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos:)) se on korallin värinen toi kuva vähän vääristäö oranssiks! Vero Modasta!!

   Poista
 6. ihana toi sun ja maijan kuva näytätte ihan samanlaisilta :D

  VastaaPoista
 7. miks hengaatte tollasten ym-muijien kaa esim just joku helmi tai krista???

  VastaaPoista
 8. Ihana toi oranssi toppi (:

  http://toutest-possible.blogspot.fi/

  VastaaPoista

kiitos kommentista<3