lauantai 20. heinäkuuta 2013

Best Memories Come From Bad Ideas


DSC_2029 DSC_1985DSC_2040 DSC_2021 DSC_2005 DSC_1990 DSC_1998DSC_2047 DSC_2051 DSC_2004
Blogin puolella on ollut hirmu hiljaista sillä välin kun elämässä on tapahtunut kamalasti kaikkea. Hyvää ja pahaa. Aina oon kuitenkin onnistunut löytämään hymyni kyyneleittenkin jälkeen. Onnea me tässä kai vaan yritetään tavoitella. Ei ihminen muuta haluakkaan kuin olla onnellinen ja rakastaa. Löytää sen jonkun oikean josta pitää ikuisesti kiinni, jakaa kaiken ja jonka kanssa paha maailmakin tuntuu paremmalta paikalta. Aina se ei tapahdu niinkuin toivoisi, aina palaset ei vain loksahda paikoilleen vaikka kuinka yrittäisi. Pitää pysyä vahvana ja kuunnella sydäntään. Haluan uskoa kohtaloon, siihen että jos jonkin on tarkoitettu tapahtuvan, se kyllä tapahtuu.
 Me juhlitaan taas kerran koko yö ja mun talo on kuin project äxän jäljiltä kun herään aamulla. Miten voi olla ylipäätään mahdollista, että kahvit on lattialla, leivänpaahdin on täynnä tomusokeria, tiskialtaassa on nakkeja ja kahvinkeittimessä on suolaa? Ehkä nyt on oikea aika rauhoittua hetkeksi, mennä mökille ja viettää kesäloman rauhallisin viikko. Tää kesä on ollut jo ehkä vähän liiankin villi ja rentoutumisen sijaan mun pää on mennyt entistä enemmän sekaisin ihan kaikesta. Nuoria ollaan onneksi vain kerran. Pitäähän sitä olla jotain muisteltavaa kun on vanha.

8 kommenttia:

 1. ihana postaus osaat reetta kirjottaa kauniisti ja tuli oikeen kylmät väreet tost sun tekstistä :) ja supernättei ootte myös!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon ompa ihana kuulla :) ! ♥

   Poista
 2. aina noi samat ilmeet

  VastaaPoista
 3. Ihana toi musta paita! Mist se on? (:

  VastaaPoista
 4. maija mä tahdon noi shortsit :) aaiavan upeat ! t. ewe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihihih mäki rakastan niitä vaikka takaa onki hirmun lyhyet :)

   Poista

kiitos kommentista<3