tiistai 5. marraskuuta 2013

pirulainen

Oon ollu koko alkuviikon kuumeessa, eli just sillon olisi maanantaiksi suunnitelmia ja alkuviikosta piti alottaa kunnon treeni - nyt ollaankin sitten viikonloppuun vähintään liikkumatta... Voi ärrinpurrin... Ainakin sain univelat nyt nukuttua ja esim viime yönä nukuin semmoset 12 h, jotka kyllä maistu sunnuntaisen yön jälkeen, jolloin se sairastuminen alkoikin kovaa vauhtia nousevalla kuumeella niin, että jouduin valvomaan aamu kuuteen palellen peiton alla ja tuntien kipua jokaisessa lihaksessa. En ees kyenny nousemaan peitonalta hakemaan villasukkia, ku oisin aivan varmasti saanut jonkun paleltumisvamman, vai mikä onkaa... Noh valitukset sikseen ja oon huomenna kuiteski pääsemässä kouluun (katkerana kuitenkin tuntemattomalle, joka mut sai perjantaina tartutettua) ja aivan ulkona kaikista koulujutuista, mutta kaikesta huolimatta pirteämpänä. Sitä paitsi sainpahan ainakin lisäaikaa tohon äikän tekstitaitoon, joka ei ollut vielä sunnuntaina valmis maanantain palautukseen, joten tulin sinänsä ihan hyvään saumaan kipeäksi. :-D Nyt mulla on täysin terve olo ja ootan innolla jo perjantaita, ku pääsen Taikan kaa amarilloon safkaamaan.
Ainiin ja tänää kuvasin mun päivän herkut, koska aattelin kertoa samalla, että syön varmaan viisi satsumaa päivässä ja sen lisäksi kaksi banaania tai muita hedelmiä, joita jääkaapista löytyy sillä hetkellä. Ne on vaan parhaita ja nappaan yleensä kouluunkin mukaan vähintään yhen hedelmän, yleensä juuri satsuman. Tänään palailin taas rahkankin maailmaan, mutta en tiiä oonko oikeessa mutta en oo pitäny sitä mulle niin tärkeänä, koska tällä hetkellä ei ole tarkoitus kasvattaa lihaksia. En tosin kyl tiiä hyvästä ruokavaliosta mitää, ku en ikinä kiinnitä siihen niinkään huomiota, vaikka kaloreita laskeskelenkin ja suhteutan ne yleensä päivän lenkkiin ja normaalikulutukseen. Mut toi rahka nyt oli varmaan huijausta, koska tungin siihen hilloa, vadelmia, päärynää ja mustikoita ni en usko et se niin proteiinipainotteiseks jäi, vaikka se olikin maustamatonta rahkaa ilman sokeria.
Hei mut pointtina ei tähän saakka oo ollu mitään järkevää, mutta asiahana oli noi kengät! Otin hyvän otoksen noista, mut jostain syystä se katos ku muokkasin sitä? Toivottavasti näistä kuvista saa selkoa... Kyseessä on siis nikkiseltä ostetut kengät. En ikinä oo käyny kyseisessä liikkeessä, mutta oon ihaillut noita siitä ikkunasta päivittäin kulkiessani sen ohi. Hintaa oli vaan 85€ ja en tiedä kerroinko tänne niistä ihanista biancon unelma bootseista, jotka jäi kauppaan 190€:n hinnan takia, mutta nää melkein vetää vertoja. Ja kyllä mä nyt uskon, että kävelen useamman talven mielelläni näissä, koska nää on näin klassisen näköiset. Mitä mieltä ootte? Onko hintansa väärti? Laitan nää huomenna testiin ja katon, että kopiseeko korko pahasti, koska sitä mä ehkä eniten pelkään. :-D
Mutta nyt hyviä öitä sinne ruudun toiselle puolen! :*
P.s. Oon kattonut vaa kipeenä ollessani gossip girliä, oops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentista<3